Stilladser

Vi er eksperter inden for stilladser

Til alle opgaver

Vi leverer stilladser til alle typer opgaver

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for faget

Vi er medlem af byg garantiordningen
Byensstilladser.dk er medlem af Dansk Byggeri.
Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig som forbruger, at den håndværksmæssige udførelse af  arbejdet er omfattet af Byg Garantiordningen i 5 år.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

På http://www.byggaranti.dk/ kan du under vedtægter se, hvad Byg Garantiordningen dækker.

Dækker udgifter op til 100.000 kr.
Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få  brug for garantiordningen, får du direkte adgang til Byggeriets Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Det er Dansk Byggeri, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et Dansk Byggeri-medlem – også hvis din Dansk Byggeri-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side – Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

Kontakt os


Byensstilladser.dk
Ormslevvej 310
8260 Viby J

(+45) 86 29 24 42
info@byensstilladser.dk


Brochure