Hero billede

Stilladser

Vi er eksperter i stillads
Hos Byensstilladser.dk fokuserer vi vores viden og arbejde på stillads. Dermed er vi den rette professionelle partner at kontakte i denne forbindelse.

Du kan betragte os som en samarbejdspartner, der hjælper dig til det bedste resultat til en fordelagtig pris. Selvom det kun er selve vores produkter og arbejde med opsætning du betaler for, giver vi gerne råd og ekspertvejledning på området, også inden en eventuel kontrakt skrives under.

Med mange års erfaring og evnen til at følge med udviklingen står vi stærkt i den danske byggebranche. Med stilladser gælder det, at erfaringen er en vigtig brik i at få alt til at lykkes på bedste måde.

Stillads med sikkerheden i orden
Selvom vi er hurtige og effektive, går vi op i sikkerhed og kvalitet. Da vi er en arbejdsplads der
fokuserer 100 procent på dette område, har vi den nødvendige viden og indsigt i både muligheder og udførelse af montage, der sikrer at du får det bedste resultat til en fordelagtig pris. Med stor erfaring fra Skanderborg, Århus og Østjylland varetager vi opgaver i hele landet. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Let facadestillads
Anvendes til lettere facaderenoveringer, vinduesudskift, maling samt tagudskiftninger.

Svær stålstillads (murerstillads)
Anvendes til opmuring, store renoveringer, betonarbejder samt tagudskiftninger.

Alu-rullestillads
Anvendes til lette arbejdsopgaver, såsom malearbejde og meget små reparationer.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere