Hero billede

Haki

HAKI stilladser er fremtidens stillads

Hvis du leder efter professionelle og sikre stilladser, så er HAKI stilladser det helt rette stillads at vælge. Vi har stor erfaring med opsætning og levering og kan derfor løse din opgave hurtigt og effektivt, uden at det går ud over kvaliteten af vores arbejde. Det kan ses på prisen i sidste ende!

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner der kan hjælpe dig med, at finde det helt rette HAKI stillads. HAKI er tilpasset alle kendte Europæiske forskrifter, direktiver og standarder, indenfor moderne stillads- montage til byg og industri. Dermed får du et gennemtestet og sikkert stillads, der på grund af sin popularitet kan konkurrere både på kvalitet og pris.

Vi ser bestemt HAKI, som fremtidens stillads.

 

Kontakt os og hør mere om HAKI stilladser

Europæiske standarder og aftaler om ensartethed er med til, at få priserne helt i bund. Hos Byens Stilladser anvender vi kun kvalitetsprodukter, fordi vi ved at kvalitet kan betale sig i længden. Med stor erfaring på området, er vi det rette firma at kontakte.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Skanderborg, Århus og Østjylland, men uanset hvor du er fra i landet, kan du med fordel vælge os som samarbejdspartner.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere